Hoorn

Ben jij onze nieuwe (gast)redacteur?

Ben jij (net als wij) trots op onze mooie regio West-Friesland? Lijkt het je leuk om eens (of vaker) te schrijven over een leuk onderwerp naar keuze? En wil je dit artikel delen met lezers uit de regio West-Friesland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn UITWF. Een groep Westfriezen tussen de 25 en 45 jaar die samen het leukste van de regio (en vlak daarbuiten) belichten. We schrijven over lekker eten & drinken, leuke events, maar ook over de leukste thuis activiteiten of de beste hotspots voor bezorgen in West-Friesland. We interviewen toffe mensen en pikken regelmatig zelf een feestje mee – als het kan.

Kort gezegd: Westfries Regioblog UITWF schrijft over het leukste van Westfriesland.

Heb jij schrijfambitie? Wij hebben een podium!

Vind jij het ook leuk om bij te dragen aan het grootste en leukste online platform van Alkmaar en omstreken? Top! Doe dan mee!Stuur een kort mailtje naar Ik doe mee. Nog vragen? Neem gewoon even contact op met ons.

Wat wil je schrijven?

UITWF is Westfries Regio Blog. We schrijven sinds 2021 over alle leuke dingen die in West-Friesland gebeuren. Als (gast)redacteur kun je over van alles schrijven, als het maar met West-Friesland te maken heeft.

Denk aan:

  • Tips over mooie plekken en nieuwe hotspots
  • Columns over (het leven in) de stad
  • Interviews met bijzondere Westfriezen
  • Tests en lijstjes
  • Events en todo’s

We kunnen nog wel even doorgaan, maar eigenlijk is heel veel mogelijk. Zolang het maar over de toffe dingen in West-Friesland gaat. Denk aan cultuur, shopping, eten & drinken.

Hoorn

Niet schrijven, maar op andere manier bijdragen?

Ben je geen schrijver, maar beter met een camera of een computer? Laat dan ook van je horen! We zoeken ook altijd fotografen, filmers, designers, online marketeers en andere creatieve helden.

What’s in it for you?

Bij UITWF awerken we allemaal vrijwillig mee om leuke initiatieven te ontdekken. Je krijgt dus niet betaald als teamlid of gastredacteur.

Wat je wel krijgt, is een superleuk team van enthousiaste Westfriezen waar je ook veel van kan leren. Je krijgt de mogelijkheid om veel te ontdekken, natuurlijk je eigen portfoliopagina met alle artikelen van jouw hand en veel vrijheid. Zodra het weer kan, brainstormen we gezamenlijk onder het genot van een drankje over nieuwe artikelen en projecten.

Enthousiast? Doe mee!