Valentijnsdiners in Hoorn

10× Tips voor een heerlijk Valentijnsdiner thuis

Valentijnsdag komt er weer aan en de Hoornse restaurants hebben voor jou en je geliefde heerlijke menu’s in petto! Blijf thuis, geniet én steun de lokale ondernemers. Hoe ga jij je partner (of jezelf) verrassen?

Wij verzamelden 10 lekkere tips voor je. In willekeurige volgorde:

De Tuynkamer

De Tuynkamer brengt Valentijnsdag bij je thuis met een shared dining valentijnsbox. Liefst 8 gerechtjes om samen te delen: Carpaccio, Ceviche zeebaars, Vitello Tonnato, Gerookte zalm met gin tonic, Iberico met gamba, Black Angus sucade, Risotto pompoen en een Snicker met macaron en appeltaartje.

 • Prijs: € 85 (box 2 personen)
 • Opties: cocktails en cava los bij te bestellen
 • Meer: over De Tuynkamer

Gewoon Lekker

Alles is hier lekker! En voor Valentijnsdag hebben ze niet alleen een diner box, maar ook een High Tea voor maar €17,50 pp. Al eerder hebben wij gesmuld van een gewoon heerlijke lunch dus dit Valentijnsdag diner zal ons ongetwijfeld niet teleurstellen. Hoe ze ook eens in de gaten op WF deals.

 • Prijs: € 22,50 (pp)
 • Opties: ook als ontbijt of lunch
 • Waar: Breed 31
 • Open: maandag t/m zondag 11.00 – 19.00 uur
 • Bezorgen: € 2,50 (gratis vanaf € 100,-)
 • Bestellen: info@gewoonlekkertogo.nl

De Hoofdtoren

Dessert d’amour, ohhh mijn hart gaat altijd zo snel kloppen van Franse klanken. Je kent de Hoofdtoren wel toch? Het mooie restaurant op de bovenste verdieping, de gezellig bar waar je zo naar binnen rolt en uiteraard de afsluiter van de Amusetour. Een gevestigde naam en een bezoekje meer dan waard. En een dessert met zo’n naam wil je toch even proeven? De Hoofdtoren presenteert een 4 gangen diner kijk snel op de site!

 • Prijs: € 39.50 (pp)
 • Waar: Hoofd 2
 • Bestellen: 0229-215487

Brasserie D’oude Veiling

Twee proeverijen in een menu! In Zwaag zit deze heerlijke brasserie die uitblinkt in de gezellige hoekjes en geeft het ultieme huiskamer gevoel. Wat ons direct opvalt aan dit Valentijnsmenu ToGo is dat zij de mogelijkheid bieden om het voorgerecht zelf op te halen en het hoofdgerecht warm bij je aan huis te bezorgen. Zo geniet je maximaal van een heerlijk diner aan huis. Voor €12,50 kun je er ook een fles rode of witte huiswijn bij bestellen.

Prijs: € 49,- (pp)
Waar: Dorpsstraat 93

Bestellen: www.d-oudeveiling.nl
Bezorgen: Koude gerechten ophalen, warme gerechten bezorgen

De Hoornse Kogge

Zie je het voor je? Je begint je romantische avond met een Pornstar Martini, een sexy cocktail die de start is van 5 gangen culinair genieten! Samen koken en ondertussen de wijnglazen vol gieten met de fles rode of witte wijn die je bij de box cadeau krijgt. Wij, Hoornse Kogge, zijn nu al blij.

Prijs: € 45,- (pp)
Waar: West 27

Bestellen: www.dehoornsekogge.nl
Bezorgen: Jazeker! Tot aan de voordeur

Bij Meta

Meta’s valentijn proevrijbox is weer tot de nok toe gevuld met lekkernijen! Wij hebben ons laten vertellen dat er maar liefst 10! Gevarieerde vlees, vis en vegetarische gerechten in zitten. Is dit veel? Ja! Vinden wij dit erg? Nee! Je maakt de avond compleet met een heerlijk dessert en je mag hopen dat slapen gaat lukken met zo’n volle buik. Maar ach… het is Valentijnsdag, slapen doen we dan niet :-).

Prijs: € 29,50 (pp)
Waar: Kleine Noord 65

Bestellen: 0229-505702
Bezorgen: 12, 13 en 14 februari

Ysbrantsz

Steek de kaarsjes aan, dek de tafel en geniet samen van dit heerlijke Love menu! Een compleet 4 gangendiner met amuse en friandise. Verras je geliefde, maak indruk met dit heerlijke menu en word chef in eigen keuken. Met een paar simpele handelingen ‘kook’ jij de sterren van de hemel voor jouw valentijn. De handelingen bestaan uit het opwarmen van ingrediënten en het opmaken van de prachtige gerechten.

Prijs: € 47,50 (pp)
Waar: Achterom 16

Bestellen: www.ysbrantsz.nl/box
Bezorgen: 11, 12, 13 en 14 februari

J&T Mos

Bij J&T Mos staat het team voor gastvrijheid, gezelligheid en vooral culinair genieten. Met Valentijn kan je o.a. genieten van 8 heerlijke gerechten en kan je kwaliteit verwachten waar J&T Mos om bekend staat.

Prijs: € 32,50 (pp)
Waar: Nieuwendam 2

Bestellen: www.mosinhoorn.nl
Bezorgen: 13 en 14 februari

John’s Bistro

❤❤❤ John’s Carpaccio-Rollade ❤❤❤ Exclusief voor Valentijnsdag. De rollade is voorbereid en moet alleen nog even in de oven volgens instructie.

Prijs: € 21,50 (pp)
Waar: Kleine Noord 51

Bestellen: 0229-703088
Bestellen tot : 12 februari

Restaurant Lucas Rive

VALENTIJNSBOX by Lucas Rive! ❤️ Verras je geliefde thuis met deze Valentijnsbox! De gerechten zijn thuis makkelijk af te maken zodat u alle tijd voor elkaar heeft! In de box: 1/2 flesjes mousserende wijn, amuse, 4 gangen menu, brood-boter en friandises!❤️

Prijs: € 60,- (pp)
Waar: Oude Doelenkade 7

Bestellen: www.lucasrive.nl
Afhaal en bezorging : 13 en 14 februari